Tikla.be - tikla.be

1) PayPal ve AlertPay Verified user. Şu an bir şirket sisteminde çalışamamamıza rağmen her zaman bütün kişisel bilgilerimizi sizlere vermekten ve ciddi, legal bir iş kurmaya çalıştığımızı kanıtlamaktan memnun oluruz.

2) PayPal'la senelerdir çalışıyorum. Bizzat kendim yılda çok büyük meblağlarda eBay alışverişi yaptığım için ve kuzenim PayPal'da çalıştığı için ödemelerde hiçbir sorun olmayacaktır. Ayrıca AlertPay'den de ödeme yapıyoruz ve üyelerimiz ödeme koşulları için bizimle irtibata geçip özel isteklerini de belirtebilirler.

3) Sitemizin çalışma koşulları ve prensipleri Tikla.be'ye özeldir. Ama şunu söyleyebiliriz ki sitemizde güvenilirlik ve yardımseverlik ön plandadır. İster burdan, ister siteden attığınız bütün mesajlar en kısa sürede(en fazla bir gün içerisinde) tarafımızdan okunup size yardım edilecektir.

Sitemiz 337 üyesi(günlük en az 200 üye girişiyle) ve günlük 5000'leri aşan hit sayısıyla(son üç gündür 6000+) Türkiye'deki en aktif, en büyük ve ilk PTC sitesidir. Sitemizde güvenlik çok önemlidir.

Son olarak söylemeliyim ki, ciddiyetimizi kanıtlamak için hesabında 2 YTL'den fazla olan bütün üyelerimiz istedikleri takdirde ödemeleri yapılacaktır.

Site sahiplerine ek gelir ve daha fazla ziyaretçi sayısı kazandırabilmek için "Tikla.be Ortaklık Programı" adı altında bir projemiz bulunmaktadır. tikla.be tikla. para kazan. adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için sitemizi ve forumumuzu ziyaret etmenizi öneririz.

Saygılar,
E.ilbek Andican