hayır yanlış düşünüyorsun tanısamda tanımasamda herkim olursa olsun
haklının yanında olmak lazım.
Eğer ortada bir dolandırıcılık iddaası varsa çözülmesi lazım bunun çözümüde gayet basittir. webuser in dediği birşey var 2 satır bilgi yerine bütün verileri koyamazsın diyor bunun için mahkemeye gitmeye gerek yok. Infocus buradan bütün forumca güvenilen birisine paypal şifresini değiştirdikten sonra verir.
Tavsiyem : elmasgunes olabilir ne olursa olsun doğruyu söyleyeceğini düşünüyorum.
hesap kontrol edildikten sonra kontrol eden kişi burdan söyler.
Bu olayın bukadar basit olmamaması lazım 2 resim gösterildi tamam budur diyemezsiniz. Hepimiz iş yapıyoruz dolandırılma ihtimalimiz herzaman var gelip buraya yazmayacakmıyız ? Yazıcaz tabikide kim nedir bilip ona göre davranacağız.
Hobaa adlı üyeden alıntı:
Ayrıca İnfocusun Böyle Birşey Yaptığına Hala İnanmıyorum Ve Yukarıdaki Yazdığı Yazınında Yeterince Açıklayıcı Olduğunu ''DÜŞÜNÜYORUM''.
Burda kişileri tanımak önemli değil kim olursa olsun objektif bakmak gerekiyor. Ve bence 1500$ bir kayıp varsa bir dizi yazı içerisinde tek ******** kelimesi kullanılmışsa adamın halinden anlamak lazım koca yazıyı silipte dahada ortamı germeye gerek yok. *** konulabilir o kısıma adamda derdini anlatmış olur.
Bence arkadaşın açıklaması burda ortam yaratacak kadar mantıklıdır.
Objektif bakınca gözükenler bunlar kimse kusura kalmasın. Benim arkadaşlarımdan birisine karşıda bu iddaa atılmış olsa aynı şeyleri yazardım webuseri hiç tanımam ama dedikleri mantıklı. Sonuçta ispatı dediğim gibi basit.
+ hobaa çok yanlış davranıyorsun kimin haklı olduğunu bilmeden git mahkemeye başvur burda ortamı germe dememelisin eğer webuser haklıysa güvendiğin kişi sanada aynı şeyi yapınca mahkemeyemi gidersin burayamı yazarsın çalışmayın bu adamla diye.
Önce durumu kendine uyarla sonra yaz derim.KOlay Gelsin