ferdi:
Alıntı
mp3 sitelerine tıklama zorunlulugu olan sitelere reklam verılecektır.İlgılenen arkadaslar site ismi,istatıstıkler ve fıyalarını pm atsın lutfen
ferdi:
Alıntı
Tamam 10,000 hıt ama şişirme hit bunlar %90 ı tıklayıp kapatacak.Bu yuzden 400 cok fazla.Bu paraya bu reklam uygun ben verırım dıyen olacagını sanmıyorum
zedrh+:
Alıntı
hem mp3 sitesine *** atıyorsun hemde mp3 sitesine reklam veriyorsun bu ne pehriz bu ne lahana turşusu.. ilk önce kendinle çelişmemeyi öğrenmelisin
Benım ne demek ıstedıgımı anlayan anladı.Yaşımada sallamıssın yaa helal olsun.24 yaşındayım askerlığimi de yaptım,galıba sen 55-60 varsın.Ama konusmayı öğrenememişsin.Senın kazandıgın paradan banane.Allah daha fazla versın kımsenın parasında gozumuz yok.Madem dedıgın fıyatlara reklam veremeyecegımı bılıyorsun neden pm atıyorsun.Amacım sadece hıt arttırmak,ilk mesajıma bakarsan tıklama zorunlulugu olan demısım.En cok hıt yapanlarda mp3 siteleri oldugu ıcın mp3 sıtelerını tercıh ettım.mp3 sitelerine *** atıyor dedıgıne gelınce.Bence zorunlu tıklayarak mp3 indirmeye calısanların %90 acılan sayfayı kapatacak bu benım fıkrım ve saygı gostermen gerekır buna.Tabı becerebılırsen