Merhaba arkadaşlar,
Bu siteyi Google ararken buldum ve çok hoşuma gitti gerçekten

Size AllReseller firması (artık firmalarmı bilmiyorum) ile başımdan geçenleri anlatıcam. LayeredTech den aldığım bir dedicated'ım vardı. Aynı zamanda da AllResellerın 19 USD lik 20 GB Alanlı paketini kullanıyordum. AllResellerı depo niyetine kullanıyordum. Ve Sponsor olduğum siteleri orada barındırıyordum. Son zamanlarda Load sorunları olmaya başladı. Ve MySQL Apache gibi servisleri Down olmaya başladı. AllReseller'dan ayrılma kararı aldım ve bunu AllReseller'a mail ile attım. Bana anında cevap geldi. Hesaplarınız iptal edilmiştir diye. Bende sizinle çalışmak güzeldi dedim bitti.. Diğer Reseller'ı olan arkadaşlarımın Kredi kartı olmadıgı için onlarınkinide ben oduyordum. Hepsini iptal ettirdim. Onlarda bıraktı allreseller. Fakat biliyorsunuz Allreseller 2CO sistemini kullanıyor. Hesaplarımı iptal ettirdikten 1 ay sonra Kartımdan o ayında ücretlerinin çekildiğini gördüm. Yani allreseller paketi iptal etti ama 2CO sisteminden ücretleri tahsil etmeyi durdurması. Burada aslında sanalcard kullanmadıgım için ben sucluyum. AllReseller kartımdan Haksız yere o ay 60 YTL çekti. Zaten 60 YTL de değilim. Olsaydım bankama gider çalıntı duyurusu yapar paramı geri alırdım. Ama bunu yapmadım ve gittim AllReseller bunu maille bildirdim. Mailime cevap geldi ve ogün içerisinde odeyeceklerini bildirdi. 2 Gün gecti süphelendim. Tekrar mail attım cevap gelmedi. Birde baktım mailimi Ticket sisteminden bloklamıslar ve artık maillerim onlara gitmiyordu. AllResellerın sahibinin mailine atmaya basladım (Arada özel şeyler soruyordum kendisine biliyorum) Ondanda cevap lar gelmedi. Bende 2CO Destek bolumune AllReseller ı şikayet ettim. Odemeninde bir kısmını (3 de 1 kadarını) Yaptılar. Ertesi gün allreseller sahibinden bana mail geldi. "Seni öldürüceğime ant içerim" diye.. Sanırım 2CO üyeliklrini sahtekarlıkdan iptal etti.. Yeni üyelik almıslardır belki gene herneyse.. Bende ona gerekli cevabı verdim zaten..
Dediğim gibi bazı öğrenci arkadaslarımız var. Onlar mahcup olmasın diye yazayım dedim. Ucuz etin yahnisini bu kadar olur
AllREseller ı kotulemek amacı ile acmadım konuyu sadece basımdan gecenleri yazdım. Şimdi tüm sitelerimle Dedicated ımda huzurluyum

Saygılar bu ilk mesajımdı..