Immunity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Açmış olduğunuz ticketlardaki kullanıcı adını verir misiniz? Ben ticketlara bakıyorum en uzun süreli cevaplanmamış ticket dün gece 02:00 de yazılmış olan teklif isteği... Ona da detaylı çalışma gerektiğinden cevap vermiyoruz.
Belirtirseniz çok memnun olacağım. Çünkü biz bahsedilen bu ticketı ne hikmetse bir türlü bulamıyoruz...

info@servetr.com adresine Sal 22.01.2008 14:34 gönderilen mesaj
Merhaba,

Teelefonlarınıza cevap veren yok acil ulaşmam lazım size.

İyi günler.

offline destek kısmından bıraktığım mesaj ve bu sabah gelen cevabınız

Tarih: 2008-01-23

Sayın Serdar,

Merhabalar,

Sistemimize girilmiş olan hiçbir destek ticketı cevapsız bırakılmamıştır. Talebinizi nasıl ilettiniz? Eğer kaçırılmış bir konu var ise firma sahibi olarak bunu ben de bilmek isterim.

Teşekkürler.

Saygılar,

Yönetim
ServeTR Internet Hizmetleri

==============================================================
İsteğiniz:

merhaba telefonlarınıza neden cevap vermiyorsunuz? 2 gündür ulaşamıyorum size müşterime açtığım hesap çalışmıyor. destek alamıyorum

Logged IP: 88.246.83.166
iletişim formundanda bir mesaj yazdım size.

Size telenfonlarınızı neden açmıyorsunuz diye soru yöneltiyorum sanki askerliği berber yaptık sayın serdar diye mail atıyorsunuz ve bana ticket dan bahsediyorsunuz.

Tekrar burdan soruyorum 3 gündür telefonu neden açmıyorsunuz? ben ticetla destek almak istemiyorum. yok telefonda destek vermiyoruz formalite olsun diye koyduk sitemize derseniz ozaman ona göre davranırım..