ilk sıraya çıkartmak ve orda sürekli tutarım diyen adama pek güvenmem açık söylim. ama üst sıralara taşırım diyene güvenebilirim.Mantıklı şeyler düşünmek gerekli.
genelde buradaki konuları okurum gerekli olmadıkça müdahale etmem ancak bu konuda yanlış düşünüyorsun kanısındayım
mantıklı düşünmek sürekli bir seocuyla çalışmak demektir. Bunu kaldırabilecek oluşumlar da şirketler firmalar vb ...
/konu dışı/bu firma yetkileri de ilginctir sekreterine ayda 400 ytl verir telefonlara bakması için ona para kazandırırsınız size ayda 400 u bırakın 300 ü çok görür buradan bazı seo yaptığını zanneden arkadaşlara seslenmek istiyorum buraları okuyorlar firma sahipleri yazılarınızda rakam konuşurken dikkatli kelimeler telaffuz etmek gereklidir. Daha dün link ekleme işi yapan arkadaşlar seo ya geçmişler saygı duyarım bu işin başlangıcı odur bir açıdan bakarsak ancak bu işten eşini çocuğunu bakanlar var dikkatli olmanızda fayda görüyorum.gazozuna maç yapmıyoruz biz google ile... Bu iş büyük sorumluluk gerektirir msn engelleyip işine geldiği zaman açmakla olmaz
konuya devam edelim. arkadaşım
seo mantığını özümsemek lazım
optimizasyon asansor site yaratmak değildir

evet çıkacak orada öyle kalacak yoksa gidip limon satarım
burda bilen bilir beni neyse hatanı düzeltmek için girdim konuya başka bir amacım yok
aman seo nedir bi öğrenmek gereklidir.
bu arada benim söylediklerim beni bağlar. kimse katılmak zorunda değildir.
saygılarımla