aLKaDraZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim postumda kötü algılancak bir durum yok. Tabi senin kapasiten buna yetmiyebilir otur pc nin başına adam gibi yaz. Yapamadığını kabul edersin elimizde varsa paylaşırız ama böle hem biliyorum ama yazmakta istemiyorum tarzı konuşmuşsun. Gereksiz konu açma kardeşim saçma sapan muhabbetler yapmayada gerek yok gereksiz post kasdırıyorsun insana
Güzel kardeşim anlamamak için diretiyorsun. Bir sisteme bakınca sen kolay veya zor olduğunu anlayamıyormusun? Bir sisteme bakarsın bu zor birşey dersin. Ayrı birşeye bakarsın kolay birşey olduğunu anlarsın ama bilgin yoktur yapamazsın. İlla php'de süper olmak lazım değil yani onun kolay veya zor oldugunu. Ve bakarsan konuya kimsede zor dememiş. Kolaymış. Konuyuda buraya açıp bilen arkadaşlardan yardım istediğime göre demekki bilmiyormuşumki istiyorum. Bilsem zaten oturur yaparım. Sanada hak veriyorum şu konuda; Adamlar biliyorlar, uğraşmamak için yapan varmı, yapabilen varmı, yardım lütfen filan gibi şeylerle hepimiz karşılaştık muhakkak. Böyle işte. Özetlersek; Bu şey her neyse kolay bişeye benziyor ama o kolay şeyi yapacak bilgim yok benim. Yardımcı olurlarsa evinirim