Bu sabah mailimi kontrol ederken buldum, üst üste defalarca okumama rağmen olayı algılamakta baya zorlandım

Alıntı
Saygıdeğer Hakim Bey..
Saygılarımla size açiklama özgürlügümü kullanarak bazi seyleri bildirmek istiyorum...
Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz...
Su günlerde vatani görevimi yerine getirmek için askerliğe çağırılacağım. Benim yasım 24 ve bir süre önce 44 yasında bir dul bayanla evlendim. Eşimin de benden önce yaptıgı evliliginden olan 25 yasında bir kızı var. Babam da eşimin kizi ile bir süre önce evlendi. Böylelikle benim babam, karimin kizi ile evlendigi icin benim damadim oldu. Bunun üzerine benim kizim da babamla evlendigi icin benim üvey annem olmus oldu...
Hanimidan gecen sene benim bir oglum oldu. Oglum, hanimimin kizinin (benim uvey kızımın ve aynı zamanda babamın karısının) erkek kardesi, aynı zamanda babam benim kızımla evlenerek benim de damadım oldugu icin babam cocugumun eniştesi oldu, aynı zamanda oglum üvey annemin (babamla evlanen, benim eşimin kızının) erkek kardesi oldugu icin benimde dogrudan dayım oldu oldu. Anliyacaginiz benim oglum benim DAYIM oldu..
Babamin esi (esimin kızı) sene sonunda dünyaya bir erkek cocugu getirdi.O babamin
oglu oldugu icin benim erkek kardesim, ve de kizimin oglu oldugu
icin de benimde torunum olmus oldu. Yani ben torunumun erkek kardesiyim.
Ayrica bir annenin evladi (yani benim eşimin kızı) babasının(yani benim) babası'nın esi olduguna göre bende: Esimin Kizinin
babasiyim ve de kizimin erkek cocugunun erkek kardesiyim. Kisacasi
kendimin büyükbabasiyim..
Sayin Savci bey sizden ricam beni Askerlik görevimden azl
etmenizdir, sizde biliyorsunuz ki kanunlarimizda Baba, Ogul ve Torun
ayni zamanda askerlik yapamazlar..
Saygilarimla..