cemoka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ni.net.tr, Layered, FDC 10 mbit bağlantı ile sınırsız trafik satıyor da bu arkadaş satınca ne oluyor?
Benim derdim komiklik yapmak değil. Yorumumu yaptım. Burada kim sınırsız iddiasında bulunursa en az aynı yorumu yaparım. Bu yorumu yaparak açık kapı bırakıyorum, direkt bozayım mı ? Açıklamanın doğru şekilde yapılması için sektörden biri olarak nazikçe uyarmış oldum. Konuyu açan kendi bilir.

Ni.Net.Tr sınırsız için dedicated bant genişliğinde uyarısını yapıyor. Kalkıp bir şeyi doğrulamak için yanlışı büyütmeyin. Bu demektir ki, anlık hat hızınızı sonuna kadar kullanabilirsiniz. Doğru düzgün, gerçekten ne verdiğini veren her firma "sınırsız" dediğinde bunun sınırının ne olduğunu belirtir. Ha , burada belirtmek zorunda mıydı, hayır. Ben sorunca da siz araya girmeden kendisi gelir aynı nezaket ile cevap verirdi. Ortamı sanal olarak germenizin lüzumu yoktu.

2 mbit hat ile 1000 gb veri transferi yapamazsınız. Demek ki neymiş ? Sınırı varmış. 10 mbit hat 1500 gb trafik verilirse bunun sınırı 1500 gb.tır. Sınırsız verilirse bunun limiti 10 mbittir.

Konuyu açana da hayırlı satışlar.