merhaba arkadaşlar tabela işi yapan bir firmaya yapıyordum vaz geçince onlar yarım kalmıştı attım kenara daha doğrusu cd lere bakınırken gördüm admin bölümü falan eksikti onları tamamladım.
Kısaca biraz anlatayım demosunu aşağıda vereceğim oradanda bakabilirsiniz.
Template üzerine oturtdum siteyi sizde istediğiniz templateye giydirebilirsiniz gayet pratik kodları ben tabela sitesine uyarladım demodan bakınca fikir sahibi olup siz istediğiniz sektöre çekebilirsiniz çünkü kategori ekleme silme ürün ekleme silme referans ekleme silme işlemleri referanslar girişleride detaylıdır.
Yapılan iş ve firma logosunu yükleme yapıyorsunuz site üzerindende logolara gelince baloncuk çıkarak yapılan işi yazıyor kodlamada herhangi bir hata yoktur veritabanı yorma vs.. ürünlerin resimlerini ayrıca orantılı bir şekilde ufak boyutunuda alıyor demosunda bütün özelliklerini kapattım fotoğraf eklerken resim formatını kontrol eder kategoriler veritabanından çekilerek yansıyor sizin yapmanız gerek tasarım değişikliği olacaktır. Tabi isterseniz aynı template üzerindende gidebilirsiniz.
Tanıdıklara akrabaların firmalarına ucuz fiyatla güzel web siteleri kurarak kazanç elde edebilirsiniz.
En fazla
5 kişiye satılacaktır.
Fiyatı : 150 YTL
Email: demo
Şifre: demo
Web Site :
Yiğit Reklam Tabela ve Reklam Hizmetleri
Yönetim Bölümü:
Yiğit Reklam Yönetim
almak isteyen arkadaşlar pm atarsınız.