Size ortalıkta o kadar çok spam sitesi gösterebilirim ki hepside boş ama günde 20-30 dolar kazanıyorlar en azından bu ne sizce biri emek vermeden birşeyler yapmaya çalışıyor diğer taraftan emek vererek yapmaya çalışıyorlar. Neyse ben anlatmak istediğimi tam anlatamadım.
Domatessuyu
haksız kazanç elde eden siteleri engellemek istiyorsan googlepages.comu vs diğer bilindir spam siteleri adsense panelinden engelleyebilirsin.
Şu an için adword kullanmıyorum ancak mutlaka kullanacağım ve bu tarz< düşünceler beni reklam vermekden soğutuyor.
Bence kendini su yüzüne çıkartmaya çalışıyorsun. Kimse millet birbirine para kazandırsın diye adwordsa reklam vermiyor. Normal reklam veren sitelerin ne suçu var?
Banlananlardan bahsetmişsin.
Tabiki google büyük oranda haksız ama bizlerde gereksiz reklamlara tıklama yaparsak biz çokmu haklı durumda oluruz adwordsa reklam verenlerin yerine kendini koysana.
Bir çok banlananında mazisinde bir bit yeniği yatıyor.
Ortamı kızıştırmak istemiyorum ama sonuna kadar haksızsın. böyle kazanılan paraya vesile olmaka haramdır.
Bunun yerine şunu diyebilirdin ve seni o zaman takdir ederdi herkes...
Reklamları okuyup ilginizi çekenlere tıklayın...Ben bu yöntemi kullnıyorum ve belki 1000 tane temiz içerikli siteden 20-25 tanesine tıklarım..