Aslında bu konuyu açmak için baya düşündüm hatta bunun yakın zamanda web sitesini bile kurmayı düşünüyorum. Ben şu konuda wordpressci arkadaşlarımla konuşmak istiyorum. Blog yazarları olarak maddi gelirlerin ne kadar olduğu ortada ve şunu fark ettim bir çok blog yazarı gezdiği diğer blog sitelerin reklamlarına tıklamıyor. Beni bilinçlendirmek amacı ile bi arkadaş söyledi girdiğin siteler sana düşman mı neden reklamlarına tıklamıyorsun diye. Aslında haklı ve bundan sonrada yararlandığım ve emek verdiğini gördüğüm her blogun reklamlarına tıklamaya başladım.
Benim anlatmak istediğim şu. Beni tanıyan zaten çok iyi tanır kötü niyetle hiçbir şey düşünmüyorum. İster rica olarak görün ister önemsemeyin ama bu web dünyasında küçük miktarda kazansak birbirlerimize destek olalım. Girdiğimiz bütün blog sitelerinin reklamına bir defa tıklayalım. Hiç olmazsa verdiği emeğin karşılığını blog yazarı almış olur.
Bu yazımdan şunun anlaşılmasını istemiyorum. Domatessuyu sitesinde reklamlara tıklanmasını istiyor. Kesinlikle öyle bir isteğim yok hatta benim ki hariç hepsine tıklayabilirsiniz. Ama blog yazarlarına destek olmanın zamanı diye düşünüyorum.
Blogcular arasında bir bencillik aldı başını gitti diye düşünüyorum. Diğer ülkeler ortak gelir paylaşırken biz birbirlerimizi çekiştiriyoruz. Ve bu konucu açıklamak istedim. Bir nebze olsun duygularımı anlatabildiysem ne mutlu bana.
Bu yazıyı sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. İlk defa bir eklenti tanıtımı yapmadan yada yardımcı olmadan bir yazı açıyorum umarım sorun olmaz.
Saygılar ...
Bu sitede sadece adsense reklamını yayınlayan değil verenlerde var.. Yani onları enayi yerine koymak olur bu. Saygılar.