ben bir wordpress'çi olarak duyarlılığınıza teşekkür ediyorum. Ancak; sadece wordpress yazarlarının değil, Türkçe web sitelerinin tamamında reklamlara dikkat etsek, bütün webmaster dünyası bundan ekstra kazançlı çıkar.
Aslında wordpress siteleri arasında farklı bir proje bekliyordum, konu başlığını görünce. Yurt dışında wordpress ile hazırlanmış siteleri görünce, bir çok blog içerisinde özellikle parayla satılmadığı belli olan, blogroll içerisine yerleşmiş bağlantılar görüyorum. Örneğin; magazin içeren bloglar birbirleri ile öyle güzel bir dayanışma içine girmişler ki, senin pr şu benim pr bu demeden, şu anda en kötüsünün pr değeri 5 ve hepsi farklı şekillerde hitlerini arttırıp, organik reklam çekmişler sitelerine.
Bence "girdiğiniz wordpress bloglarındaki reklamlara tıklayın" gibi bir çalışmadan öte, güzel bir yönetim organizasyonu oluşturarak, içeriği benzeşen siteler arasında "bağlantı" paylaştırma çalışması yapılabilir, bu hem sitelere google hit olarak döner, hem pr lerine katkıda bulunur (benim sitemde bulamadığını, benzeri şu sitede bulabilirsin mantığı), hem de güzel bir paylaşım olmuş olur.
Umarım anlatak istediğimi, bir nebze olsun anlatabilmişimdir. Bütün forum halkına ve Wordpress yazarlarına saygılarımı sunuyorum.