2006 yılından bir kaç gün öncesine kadar SMF'ciydim, halen dahada SMF ye destek veririm ancak vBulletin konusu SEO olayında bir başkadır. SMF bir siteyi 500 k civarı indexlettim ama gelen maksimum hit günlük 5K civarıydı, bir kaç gün önce vB ye geçtim ( seosundan dolayı ) ve 2 günde 300k üzeri sayfa indexlettim, hitler her geçen gün dahada artmakta ve şuanda günlük 60 üzeri üye çıkarmaktayım... Yani işin özü şudurki kim ne derse desin, vBSEO ile vB bu konuda diğer bütün sistemlerden 3 adım, IPB den ise 1,5 adım önde...
Ben gunde en az 75uye kazaniyorum, en fazla 116'ya kadar cikti yani ortalama olarak neredeyse gunde 100kisi uye oluyor.
Gelin hesabini Siz yapin. Ayda 2500-3000 uye eder bu ve 4aydan az bir surede 10.000 demektir bu
inanmayan imzamda sagdaki linke tiklayip bir sabah bir de aksam kontrol edebilir, kac kisi uye oluyor, kendiniz gorun
Simdilik gunde 2,5k tekil hit almaktayim ve gittikce artiyor. Hesaplarima gore bu sene sonuna gunluk 10k tekil hite ulasirim. Hayal degil, herkes sitesini bilir

Uye sayimda su an 6500e dayandi...