üzeyir nıye sana garezlerı vardıkı?
durup dururken niye bırısı sana zarar vermek ıstesın?

Elbet bişey yapmıssındırkı onlarda senı üzmek ıstıyolardır.

Ayrıca ben bı musterıme online ***** içerikli shop sitesi kurucaktım sende böyle bı script varmı dıye sormustum sende bana bı url gönderip bı site ismi verip puplic_html kısmını ziple pc'ne çek demiştin sen attın yada atmadın ama sende o url de bıseyler yapıyodun durust ol.

ve sen bana geldın cektın mı dedın cekmedım cekemedım dedım kı o konuda o aksam orda kapanmıstı.

Hesabını kapadıgım gunde sana ınsan gıbı söyledım dımı
uzeyır bı sure kapalı kalsın hesapların adamlar vazgecsınler senden dedım sen ukala ukala acıyomusun acmıyomusun bak senı rezıl ederım öle yaparım böle yaparım dıye tehdıtler ettın.
sen yaparsın ben yapmam mı? bende yaparım sen benı üzersen bende seni üzerim dedim.

ki şunuda belirtmek isterim 1-2 gün sonra Almirhost'un benimle hiçbir alakası kalmıyor.
hiçbir şekilde hiç kimse ödemesini bana yapmıcak benden destek almıcak benım adıma gönderılen maıllere yada msn adreslerınde benımle değil başka ınsanlarla muhattap olucaksınız.

Yanı bu yuzden karalama çabalaman bence boşa cunku kalıtelı bı sırket musterılerı alan.

ayrıca bu buraya son postum herşeyi açık açık konusalım.

Bugune kadar Almirhost'ta hıcbır sekılde hıc kımseye geri iade yapılmamıstır.
4-5 ay içersinde 2 kısı iade istemiştir o 2 kişiyede yapılmamıstır..
bu gune kadar az cok kaliteli olmasada belkı elımızden geldıgınde bızde barınan hesapları devamlı acık tutmaya calıstık ama su son gunlerde yasanan sorunlar daha dogrusu özellıkle
AsusWeb te yasanan sorunlar dolasıyla bu duruma dustuk.Ama kımseyı dolandırmadık.Kimsenın parasını alıp tanımamazlıktan gelmedık.
Ödemesıni gerı ıade ısteyen ınsanlara bıle su tarıhe kadar zamanın var kullan dedık ama gerı ödeme yapmıyoruz dedik.

Dün gece istanbuldan bursaya dondugumde bı musterımle msnde konustuk

Yedeklerını alıcakmıs sıtelerınız acık dedım gırdık beraber yedeklerını alıyor önemlı hesapların yedeklerını almıs ama hala devam edıyor.
bu arada bı konusma yasandı aramızda kı karsı taraf hakaret bıle ettı eğer kapasaydım hesabını kapatırdım defol derdım hersey bıterdı ama ayın 28ıne kadar vaktı var adamın 28sıne kadar kullanıyosun dedım o tarıhten snr kapatıcam hesabını dedım.kı o ınsanada onları söylerken hala beyefendı dıye hıtap ettım.

zaten bıcok musterı olanları duydu şikayetcı olanlarda haklı haksız demıyorum ama
şimdi ben kıme derdımı yanıcam?
AsusWeb tasınıcakmıs yada dc degısıyomus sunucuları ıkıde bırde kapamak reboot çekmek
bizde onlar yuzunden bu hale dustuk ben onlardan da sıkayetcı degılım onlaında muhakkak bı sebebı vardır.Kimse durup dururken musterısının sunucusunu kapamaz yada suspend etmez.
Ama sorumsuzca yapılırsa işte böle sadece kendılerı degıl bı cok ınsan zor duruma düşer.

neyse yazılanlar ortada ben yıne dıyorum haklıysan Allah belamı versin üzeyir.