Büyük KB. ne telefonlara çıkıyorlar problem olunca nede msnde dogru dürüst cevap veriyorlar ben deneme amaclı ücretin yarısını ödeyerek bir reseller almıştım. sözde deniyecektik. 10 gün boyunca ne bir şifre nebir bildirim yapıldı msnden yazıyorum mail atıyorum arkadaşlar gönderecekler birazdan diyorlar ama nafile. neyse mailler zaten geri dönüyor böyle bir mail adresi yok diye. firmanın satış destek ve bilgi mail adreslerine hesap numaramı gondermemi istediler gonderdim 2 si geri dondu 1 i ulaştı msnden gonderdim ulaştımı diyorum hayır ulaşmadı diyorlar neyse. bunun oncesinde zaten 7 günlük geri odeme gününü aşmışsınız odemey yapamayız demişlerdi sonradan bişi oldu odeme yapacagız falan dediler onun sonrasında bu mail olayları cereyan etti onuda belirtiyim. neyse sonra msnlerinden once silindim sonrada hiç bir mailima ve telefonuma yanıt alamadım boşuna para verdik boşuna telefon parası verdik sinirimizi bozduk değişen birşey olmadı amacım karalamak degil sadece ben sömürüldüğümü düşünüyorum o yüzden başımdan geçeni yazmak istedim sağlıcakla kalın.