Sonuç olarak ortada bir emek var parasını verecegiz dinleyecegiz istiyorsak. 3-4 sene önce mp3 işi yapan biri olarak söylüyorum iyi yapmadık insanların emeklerini aldık yaydık.
Bizim sitemizdeki içerigi başka sitelerde görünce ne yapiyoruz? topicler açıyoruz ortalığı ateşe veriyoruz degilmi? bizimki emek onlarınki degilmi?
Her emegin karşılıgını verdigimiz zaman dünya daha yaşanır bir hala gelecek inşAllah.
Sadece sanal ortamda olsa bu zihniyet yaşamın heryerinde tipik bir örnek adam her türlü eşşek şakasını yapar ama kendisine yapılan en ufak şakayı kaldırmaz boyle insanlar yüzünden zaten hayat çekilmez yaşanmaz oluyor
+ Korsan hertürlüsü suçtur kullanmamız haklı olduğumuz anlamına gelmez. bu işin güzel yolunu buluyorlar misal abd bir şirket kaset yapmadan önce sanatçının şarkılarını sürüyor piyasaya çok ucuz bir miktardan eğer indirme oranları yüksekse o sanatçıya albüm yapıyor ve satıyor tabiki en çok indilirilen parçalardan oluşan. Bu sayede hem albüm yapacaüğı sanatçıyı halk belirliyor hemde ellerinde en sevilen parçalar oluyor
Yanlızca muzik değil kendimden örnek vereyim film , oyun indiriyorum yazılımda ama bu
beni haklı kılmazzzz!!!