AcidShock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişilerin söylemesinle yapıcan projeye girmek bence mantıklı deyil sen burda büyük bir kurnaklık rolü üsleniyorsun Domain sana vericek birde domain üstünden ne gibi projeler yapacagını söylicek artı olarak begeip begenmicen sana kalıcak pek mantıklı deyil şayet sadece domain deseydin o zaman bir nebze haklı olabilirdin sen böyle bir konu acarken burdaki sana yazıçak olan arkadaşların hakkını yersin

DipNot:söyledin gibi bir domain olursa benide haber et...
Merhaba arkadaşım, ben bu konuyu kimsenin hakkını yemek amacıyla açmadım. benim burdaki amacım fikir alış verişi yapmaktır birinin fikrini kesinlikle çalmak değil nerden bu kanıya vardın onuda anlamış değilim. Sen benim yerimde oslaydın bu konu hakkında bu siteden nasıl bi yardım isterdin? amaç paylaşmaktır çalmak değil.

Ben yinede yazdıklarını saygıyla karşılıyorum.

Başa dönecek olursak domain arayışımız devam ediyor şuanda iki tane webmaster arkadaşla site yapımı için anlaşmış bulunmaktayız. 15000 ytl gibi bi bütçemiz var biz bu parayla ne yapabiliriz. değerli webmaster arkadaşlardan fikir bekliyoruz ve tabiki ellerinde varsa domain isimlerini. herkese teşekkür ederim
saygılar