****** r10da yetkili olmadığım için yada olamıyacağım için değildir bu tartışma emin ol =)
ben en son bi forumda yetkili olma kavgasını 2004 yılında wardomda yapmışımdır.
bana laf salatası yapmanada gerek yok yok turuncu olmak için şunlar bunlar izlenir.
ben göreceğim şeyleri görmüş duyacağım şeyleri duymuş birisiyim benimle kelime oyunu yapmanada gerek yok.o insan 19 yaşında değilmiş sct söledi ama bana göre fizik yaşı dğeilse bile akıl yaşı emin o okadardır.böyle bir durumda o şekilde davranış yapabiliyorsa.
ayrıca ben sölediğimin arkadasındayım kim sana laf atıpda uzaklaştığımı söyledi bak buradayım.sölediğimin arkasındayım.

sen belki emek veriyosun diğer arkadaşlarda emek veriyor ama burda ne kadar emek verirseniz verin 15 yaşındaki birine bile size hakaret etme yetkisini vermez.
şunu bi kabullen senin seçtiğin uğraştığın kendileride emek veren yetkii arkadaşlar yada arkadaş hata yapmıştır çıkıp burada adam insan gibi özür dilemesini bilmeli.
ben o zaman anlarımki sölediklerimde hatalıyım,

sen burada bana ne kadar laf sokup polemik yaptırmaya çalışsanda haklı olduğumu düşündüğüm her konuda susmamasını bilirim.
e volkan sana ne oluyor arkadaşa yapılan haksızlıkdan dolayıda diyebilirsin.

onuda söliyeyim benzeri başıma gelmiştir.ve konu yine senin o emek verdiğin turuncularından biri tüm izleri silip olayı örtpas etmiştir.
kendi hakkımı aramama izin verilmediyse, elimdeyse başkasına yapılan haksızlığı o kişiyi tanımasam bile yaparım.

başka sorun ?