1 sene önce R10.net'e üye oldum , bu süre zarfında her gün düzenli olarak takip ettiğim sitede mesaj sayım 300'e ulaşmadı , genellikle php yardım forumunda yardım talep edenlere elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım , kodlama haricinde attığım mesajlar toplasanız 10-15 dir (maksi geyik vb)
dün akşam satış listemde bulunan bir domainle ilgili gerçeklesen bir sohbeti yine bu forumda "Webmaster Genel konular sorunlar" altında R10 uyeleri ile paylaştım , halen anlam veremediğim bir şekilde de o konuyu açtıktan sonra bir moderatör tarafından
"Hadi kahveye git boşsan sen." uyarısıyla 1 haftalık yasaklı üye konumuna getirildim.
Site yönetimine hitaben attığım ileti sanırım okunmayacak veya dikkate alınmayacak , hangi sebepten dolayı kahveye gidip boşalmamı istediğine dair bir fikrim olmadığı bir moderatörün gazabına uğradım diye bakıyorum olaya , kızdım mı? pek sayılmaz açtığım konu sonrasında böyle bir olayın meydana gelmesine sadece kırıldım diyebiliriz.
ilgili konuda diyalog içerisinde olduğum kişilerden en az birinin R10 üyesi olduğunu belirtmiştim ,
basketci@admin.com maili ile yapılan konuşmayıda eklemiştim , şimdi bakıyorum ne o konu mevcut nede hala neden uzaklaştırıldığıma dair bir cevap.
basit bir soru sormak istiyorum , R10'da modoratör olsam , ve birilerine hakaret etsem (veya arkadaşlarım bunu yapsa) , üstü kapalı/açık tehdit etsem sonrada o hakaret ettiğim kişi gelse problemini webmaster forumunda dile getirse , açtığı konuyu silip kendisini banlama yetkim olur muydu?
mantıklı olarak düşündüğüm zaman böyle bir hakkım yok , R10 işleyişi buna müsade etmez diyorum lakin gelin görün ki, sahsıma
"Hadi kahveye git boşsan sen." diyen bir modoratör arkadaş kendinde bu hakkı görüyor ve formata aykırı tek iletim olmamasına rağmen beni cezalandırmayı kendisinde hak görüyor.
eğer bu konu ve mesajım silinmezse kendisine tek bir soru sormak istiyorum neden ? , neden yasaklandım ? konu neden kilitlendi ve sonrasında silindi ?
bahse mevzu
basketci@admin.com ve arkadaşları hakkında herhangi bir yazı yazılmasının neticesi üyelik durdurulması ile ödüllendirilecekse! radmin'e ricam lütfen bunu kayıt formunda belirtsin.
kişisel sıkıntıyla vaktini aldığım arkadaşlardan özür dilerim.
Jagum / yasaklı üye