Arkadaşlar ne iş yaptıgımı biliyorsunuz şuan herşey agır çekimde dün geceden beri çalışıyorum internet sitemizdeki report bölümüne beraber çalıştıgım arkadaşım (volkan bey) bakınca şoke oldu
Osman Makal : 194 - 78
gün içinde 194 destek talebine cevap yazıp 78ini sonuçlandırmışım komik olan diğer durum sabah 17 vps ve 10 sunucu stok vardı bir ara içim geçti gözlerimi açınca 2 vps 4 sunucu kalmıştı ardından destek taleplerinde 4 ayrı müşterimizin sunucusuna sistemden kaynaklı arıza oldugu için format atılacaktı ve saat 11 de 2 sunucu 0 vps kaldı.
şuan saat 4 e geliyor 4 tane kurulmayı bekleyen sunucu 2 tane işlemi kurulumu devam eden sunucu mevcut cevaplanan ticket sayısı 221 sonuçlanan 91 normalde günde 20 maksimum 40 ticket cevaplar 15-20 kadarını sonuçlandırırım hesaplarsak
221 cevap
91 sorunun çözümü
31 tane os-reinstall sistem kurulumu
bunların yaklaşık %70'inin sunucu taşıma güvenlik ve optimizasyonunun yapılması..
şuan kendimi bir garip hissediyorum herşey agır çekim kapıdan içeri biri giriyor konuşuyor ses ekolu geliyor
size tavsiye asla bilişim işine girmeyin 8)
Uykusuz kalma süresi 24 saati çoktan geçti
bu yazıyı bile 15 dk da yazdım artık parmaklarımın ucu acıyor.. eve gidince sıcak suda bekletecem artık