ekşisözlükte bir yazı buldum aynen benim duyguarımı yaşıyor Paylaşmak istedim

Alıntı
önceleri sıkı dosttuk onunla. indirdiğimiz, yüklediğimiz ayrı gitmezdi. her şeyimi paylaştım onunla. elimde ne varsa verdim. ama inkar etmeyeyim, o da benim kadar bonkördü. benden hiçbir şeyini gizlemedi. ama son günlerde bir gariplik başladı aramızda. evvela yanıt vermekte geciken duraksamalar yaşadık. ben hamle yapıyordum o kaçıyordu. sunucularının ta içine bakmak istiyordum, ama hep bir bahane buluyor ve görüşmemiz yarıda kalıyordu...

bugün ise terk edip gitti. kapattı bütün adreslerini. aramalarıma çıkmaz oldu. sağdan soldan kötü şeyler duydum, kötüleyenler oldu. "hacım zaten sağlam ayak değildi canını sıkma. son zamanlarda soğuklaşmıştı zaten. üç ay öncesini siliyor defterinden , git gide vefasızlaşıyor. beş günün değeri var ama altıncısında kapının önüne koyuyor salla gitsin takma kafaya" diyenler de oldu. ve az önce telefonum çaldı, arayan megaupload'dı...

o her zamanki şuh sesiyle beni çağırıyordu. sunucu odasındaki tüm mahremiyetini kasıklarımın arasına bırakmaya hazırdı. üstümde boşalmak, inlemek istiyordu. nazikçe geri çevirdim teklifini. kitabımda ihanet yok benim. milenyum akşamların şu hüzünbaz saatinde, disklerim boş, sabrım sonsuz, ellerim klavyede bekliyorum. insanın içini ürperten kış akşamının sessizliğinde o güleç bağlantı hızıyla, doludizgin geçmişiyle, coşkun bonkörlüğüyle gelip kablolarıma sarılacak ve içimi ısıtacak biliyorum. seni seviyorum rapid, seni seviyorum...