HitcH adlı üyeden alıntı:
Ben normal kullanıcı (user) iken'de defalarca söyledim senin provokatör oldugunu- ki öyle olmasaydın direk üstüne alınmazdın zaten

..
Mod oluşum battı ise, o ayrı konu tabii.
Bilmem diğer konularımda benim yazılarımı alıntı yapıp bana provokatör dediğini hatırlıyorum. Üstteki yazında bile ön yargı var. Toplumun kararına her zaman saygım vardır. Hakketmişin ki mod olmuşsun. Zaten ona bir lafın yok. Sadece düşüncelerimi dile getirmeye çalışırken sarınım bundan sonra muhalefet olmamam lazım herhalde. Olursam çünkü bir kavga ortamı doğuyor ve bu konularda bana karşı baya kişi var. Bende artık tamamen paylaşıma ve geyiğe yönelceğim. En azından oralarda provokatörlükle suçlanmam herhalde. Uzatmayada pek gerek yok. Bana cvp hakkı doğmayacak şekilde hakkımda yazı yazılmaz ise sevinirim.
Şunuda belirtiyim, benim ne camiye nede FSM'ye karşı herhangi bir muhalefetim var. Sadece bu işin olamayacağını buraya yazmaya çalıştım. Elbetteki karşıt düşüncelerde olacaktır. İlkay'ın yazısını beğendim misal. Biraz öyle bir tartışma olursa aslında daha iyi olur. Birbirimize ithamlarda bulunmadan bu tür tartışmalar yaparsak daha iyi olur bence. Umarım ki ben yanılırım siz uğraşıp camiye dönüştürebilirsiniz. Herkese tekrar iyi günler dilerim