arkadaşlar script sevgihost.com un yapımıdır.sanırsam aspindir.com dan indirmiştim.göze hitap eden güzel bir tasarımı war.forumda sevgihost istek scripti diye arattım bulunamadı.daha önce eklendiyse özür dilerim.eklenmediyse rep imi isterim
Yapımcının Açıklaması: (Dosyanın içinde Beni Oku.TXT dosyasında da bu yazı mevcut.
Merhaba Öncelikle scriptimi indirdiğiniz için teşekkür ederim.

*zip dosyasından çıkan istek klasörünü olduğu gibi web sayfalarının olduğu yere kaydederseniz script sorunsuz çalışacaktır.

eski sürümünden farkları;

-Yönetim paneli yapıldı.
-yönetim paneline şifreli giriş eklendi
-yönetici istediği mesajı onaylayabiliyor veya onayladığı mesajı silebiliyor hatta onaylamadan da silebiliyor. )

!!!Veritabanı adını değiştirmeyi unutmayın.!!!

*Web sitenizden ziyaretçi defterine bağlantıyı sağlayacak link ;

"istek/default.asp" dir.

*Admin klaöründe yönetim sayfaları bulunur ve giriş şifrelidir.

*Admin şifrenizi belirlemek için admin klasörünün içinde parola.asp de ;

adminpass="admin"--------------> admin olan kısmı değiştirin şuanki şifre admin dir.

istek sayfasını olduğu şekilde rahatça kullanabilirsiniz. kodlar veya grafik üzerinde değişiklik yaparak kendi web sitenize uyarlayabilirsiniz.Script Tamamen geliştirilmeye açıktır.Bunu ben yaptım ehuehuehu... deyip satmaya kalkışmayın "EMEĞE SAYGI" gösterin lütfen.

///HERHANGİ BİR SORUNLA KARŞILAŞIRSANIZ BENİMLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.///

webdestek@sevgihost.net

DELPHİ FORUMLARINDA BULUŞALIM *ASP İLE İLGİLİ SORUNLARINIZ İÇİN MUTLAKA UĞRAYIN

www.sevgihost.net

Coded By
Kürşat BETUZ

buna ek olarak; eğer radyonuzun dinleyici sayısı 50 ve üzeri ise bu scripti istediğiniz gibi editler,eklemeler yapar bi rep karşılığı size verebilirim.ve eğer komple bi site isterseniz çok çok düşük bir ücretle size sıfırdan bi radyo web sitesi yapabilirim.isteyeceğim fiyat çok komik bi ücret olacağını unutmayın.Kendi Web Radyom wardı.bi ara anlık dinleyici sayım 500+ olmuştu.ama bazı nedenlerden dolayı kapatmak zorunda kaldım.ileriki haftalarda açabilirim.

Edit: O kadar kişi gelip,scripti alıp bi teşekkür etmeden gidiyo.bundan sonra linkiburaya koymak yok.pm atarak isteyin.atamıyacaksanız yok script micript allam ya..