mydeli adlı üyeden alıntı:
Arkadaslar tekil hitim 600 - 800 hitinimi artirmak istiyorum eger benim hite yakın sitelerle popup değişimi yapacağım.İlgilen arkadaşlar buraya veya pm atarsa sevinirim..Site adresim:
www.mydeli.org
(Not:Forumun halini biliyoruz bazı arkadaslar belki dalga gececek ama unutmayalım herkes bu yoldan gecti.)
Birşey söyleyeyim.
Diyelimki ben xxx.com sitemden mydeli.org'a pop-up açtım. Sende mydeli.org'dan benim xxx.com siteme popup açtın. Gmnd xxx.com'a girdi. Mydeli.org pop-up olarak açıldı. Mydeli.org açılınca oradan'da xxx.com pop-up olarak açıldı. xxx.com'dan mydeli.org'a tekrar pop-up açılır. mydeli.org'dan xxx.com'a tekrar pop-up açılır.
xxx.com'dan mydeli.org'a tekrar pop-up açılır. mydeli.org'dan xxx.com'a tekrar pop-up açılır.
xxx.com'dan mydeli.org'a tekrar pop-up açılır. mydeli.org'dan xxx.com'a tekrar pop-up açılır.
vs vs.
Anlatabildim mi?