1990 Aydın doğumluyum
Muğla-Aydın arası gidip geliyorum

Çoğunuz gibi bilgisayarla irc ile tanışmadım yaşım tutmuyodu almadılar
ilk oynadığım oyun Dave idi sonaları Doom felan iyice geliştirdim artık kendimi diyodum ki bi abi çıktı geldi bilgisayar kursu alan onun bizim bilgisayarda pratik yaptıklarını inceleyerek windowz kullanmayı öğrendim önce.sonraları okulda ve evde kaçamaklarım sonucu bir çok program indirip formatladım bilgisayarı her seferinde.azcık yeteneğim olduğu duyulunca reklam olsun diye bilgisayar yarışmasına sokuldum.Aydın il genelinde bilgisayar bilgisi yarışmasında 3 aşama geçip birinci oldum (hieyt bea) O yıllar Mavrahane ile tanıştım 7676 adlı bi müşterim,abim sayesinde.İlk gözağrım Mavra o yıllar hack ağırlıklı olduğu için bişeyler kapmaya çalıştım.Trojan,keylogger derken bi baktım Mavra değişmiş benden de hacker olmayacağını anlayınca Web'e merak saldım biraz daha tüm ücretsiz portalları,forumları denedim free php hostlarımız saolsunlar.Bu aralarda bi yerlerde Muğla Fen lisesini kazandım.Daha önceki free forum kurma çalışmalarımdan gaza gelerek okulun forumuna el attım.Online oyun furyasında 2 yıl vakit kaybettim.3-4 ay önce kendime geldim ve ilk sitemi açmaya karar verdim şu anda 1 sitem war 1 tanesi daha gelecek.
Hala Lisede sürünüyorum,kodlama bilgim yok,bu sene C öğrencem inş.
TÜm yarışmacı arkadaşlar başarılar dilerm.Evlenmeyi düşünmüyorum