sahan adlı üyeden alıntı:
Yanlız sizin gibiler artık FSM'yi padişahtan çok sanki bir peygamber haline getirmişsiniz. FSM bir padişahtı. Osmanlıda birsürü padişah vardı. Buna tapma derecesinde sevmenizi anlamış değilim.
Şahan bu sözünle klasik Türk abartısını tarif etmişsin bravo sana, lakin son cümleni biraz fazlaca kaçırarak sende abartmışsın, Türksün belli

. Her devirde halk arasına malesef bu tür abartıya kaça davranışlar olmuştur bu muhakkak, başarılı kişilerin sadece birer kul olduğunu unutarak ne yazık ki onu gereğinden fazla abratmışızdır. Tıpkı T.B.M.M.'nin 24/11/1934 TARİH VE 2587 SAYILI KANUNLA yaptığı gibi, yalnız tek farkla bunu halk değil halkın temsilcisi T.B.M.M bizaati yapmıştır. Türklerin babası atası anlamına gelen bu kararı kişisel olarak o dönemde vekil olsaydım oylamazdım, bu benim şahsi fikrim nedenine gelince bugünkü dünyada genelkurmayımız bile Kara Kuvvetlerinin kuruluşunu M.Ö 200 lü yıllara dayandırıyor. Kısca şunu diyor bu uygulama Türk askeri Hun İmparatoru Mete'den bu yana gururla ayakta. Oysa T.B.M.M. bu kararı ile Türklerin Atası anlamına gelen bu kararı ile 1923'den öncesini yok sayıyor bir nevi. Bir kurumumuz 2200 yıllık tarihi ile övünürken diğer kurumumuz Atatürk'ün de nefsine hoş gelecek (itiraz etmeyeceği) bir karar ile 1923'den öncesinde hiç atamız yokmuş gibi davranıyor. Devamlılığın esas olması gerekirken malesef ve malesef geçmişimizi inkar ediyoruz üstüne üstelik halada bunda ısrar ederek gençlere geçmişimizi öğretmiyoruz. Hatasıyla ve sevabıyla tarih tartışılmalıdır, tarihini bilmeyen geleceğine yön veremez... Kalın sağlıcakla...
Yukardaki sözlerimden duman üretip "Kurt dumanlı havayı sever"
ata sözünden yolaca çıkarak kurt edasıyla ortalıkda dolaşacak çakallara sesleniyorum sakın denemeyin