Bence yardim felan toplamaya gerek yok suan cunku yardim toplamak icin izinler lazim suan toplayacagimiz 30 50 binle birsey yapilmaz..
Sadece ogunu rahat gecirmeleri saglanir bence bu video herkez websitesinde haber olarak , blogda anlatim veya forumlarinda koyarsa emin olun antalyadaki resmi kurumlar harekete gecmek zorundalar ve bizim 1 gunluk yapacagimizi isi onlar belki omur boyu yaparlar kanaatindeyim..
Oyle onune gelen yardim toplarsa ve topladiklari yardimlar amacina ulasmazsa bu kez yardim sevenler veya yardim etmeyi dusunenler sevki kirilacak veya yardim etmeyecekler ben sahsen boyle yaparim. Olaya bir gunluk bakmayalim lutfen..
Simdi bakalim bu video yu sitesine ekleyenler lutfen url buraya yazsin.. Bakalim kac bin kisiye ulastiracagiz..Bu videolarin yayilmasi genclerimizin gormesi bizim icin iyi olacak cunku ayni duruma duseceklerini bilecekler kotu aliskanliklardan bir cogunu kurtarabilecegiz..Bu video 600 700 bin bulsun bir cok haber kanalinda yayina gececektir..
devletimiz kucuk degil ben kimsesizler yurduna gittim bizim burada (bilgisayarlarindaki arizalarina yardimci olmak icin) emin olun benden rahat yasadiklarini gordum..