Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
godady hosting bir m.k etmez.
yabancı siteleri büyütmek neredeyse imkansızdır.
NŞA(normal şartlar altında) da genellikle ingilizce bir sitenin hiti 500-600'dür.
godaddy bunu göz önünde bulundurarak gavurlara 600gb band verir ama bunu dolduracak babayiğit çıkmaz genelde. taa ki bir Türk müşteri gelene kadar.
Bizim Türkçe sitelerin hiti tavan yapar 600gb band yetmez cpu nun anasından emdiği sütü burnundan getirir godaddy ohaa falan olur ve sizi kapının önüne koyar
büyük projen ve hitin varsa hiç yaklaşma godaddy e
İşte anlatılan babayiğit Türklerden biri benim.Geçen sene 20 -30k site barınıyodu yavaş mavaş idare ediyodu .Hatta bi ara aynı hosttan birtane daha alıp trafik yiyen dosyaları ikiye ayırmıştım çünkü nerdeyse trafik yetmiyodu. Sonunda bide saldırı yiyince kapının önüne koydular.

Ama saldıran arkadaşa hiç kızamadım sayesinde o site içinde sunucu almaya karar verdim ve doğal olarak hit tavan yaptı. Hostun 10- 15 katı kadar sunucuya para vermeye başladım ama parasınıda fazla fazla çıkardı zaten sunucu.

Eğer yüksek hitiniz varsa gerçektende çok yavaş açılıyo site hatta bazen aşırı yavaşlayıp adamı deli edebiliyo + google için hızda önemli. Ama ilk site açıldığında çok ideal çünkü fiyatlar uygun.

Şimdide hiti az sitelerim var godaddyde ve hız falan hiç sorun yok şimdilik.

Ama godaddyde host işini bi tarafa bırak domain konusunda hiç bi sorun yaşamadım. Bütün domainlerimde orda.