Baltalamak istemezdim ama kullanıcıları bilinçlendirmek gerekir. Owned lisans olduğunu söylüyorsunuz fakat inactive edilmiş. Çalıntı kredi kartıyla alınmış hissi uyandırıyor.. Yanlış anlama çalıntı demiyorum. Sadece aldığın zaman ödeme dekontu bilgileri göndermiş olmaları gerekiyor. İkisini de yayınlarsan ona göre kullanıcılar hareket edecektir.
Edit: Şimdi kesin eminim baktım ss de Owned yazıyor. Malum sahte cc lerle alınmış bir lisans.!
DİKKATLİ OLUN
Merhaba lisansların ikiside benimdi. Bir hizmet karşılığı GateSXraY adlı üyeye transfer ettim. İkiside Owned lisans
owned : malı owned : sahipli bkz. langtolang.com, sahte kredi kartıyla alındığına nasıl emin olabiliyorsunuz? Sonuçta bu suçlama benim şahsiyetime geliyor. Lisansı owned aldığın zaman 1 sene tüm güncellemeleri yapabiliyorsun, sene bitiminden sonra güncelleme yapmak için takribi 30 usd. gibi bir para yatırıyorsun. Bunu yatırmadığın takdirdede lisansını ömür boyu kullanabilirsin. Sadece güncellemelerden yararlanabilirsin. Bazı iftiraları atmadan önce daha dikkatli araştırma yapınız. Şüpheniz varsa
vBulletin® - Contact Us - Piracy Kişisel haklara yapılan bu mesajı dikkate almanızı ilgili moderatörlerden rica ediyorum.
"Bu board gönüllü ve Amatör katılım anlayışıyla Fikir aliş-verişinde bulunulması, Dostluk Kardeşlik ve Dini Sohbetlerin yapilabileceği bir Mekan olması için kurulmuştur. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir ve aynı Zamanda yasaktır."
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın