35 yaşında sanırım solarispro yakıştırıyormusunuz kendinize adama artis, hırsız, düzenbaz gibi sözler sarfetmeyi? Forumdaki tüm adwors seven ringocular utanmasanız apo dışarı çıksın bunlar içeri girsin diyecekler, ringo sizi sömürüyor siz adsense kazanclarımızı baltalayarak bizi, birde gelip burda insanları hırsızlıkla düzenbazlıkla itham ediyorsunuz, ürgüp ben cepmaster çalışanı değilim popup açıldığı süre içinde kaç abone çıkardıysan cepmaster'e ben kendi cebimden o kadarda sana ödeme yapacağım screen at bana zararın karşılanır sanırım ve haklıysan bile hak aramayı yoluyla yordamıyla öğrenirsin.
Bu konu altında başka birşey yazmayacağım hakaret etmeye kalkan olursa yargı yolu açıktır tehdit etmem yasal işlem başlatırım.
Edit : marmara hesabım kapatılmadı aktif şuanda, kuyruk acım yok anladınmı ?
Hangi bütçeden ödeyeecksin bu arkadaşın kaybını ? Niye kendinle alakası olmayan bir konuda ortaya buş şekilde atlayıp, insanları rencide edebilecek cümleler kuruyorsun ? Zararın neyse atayım da sus gibi ? Sen kimsin, kaç paralık ne iş yaparsın da buralara gelip insanlara zararın neyse atayım da sus gibisinden sözler sarfedersin ? Marmara itham ediyor, çünkü ortada aleni bir durum var, onun hakkında açıklama istiyor. Bunun cevabını itham edilen taraf verir, sen kimsin ki taraf oldun birden bire ?