pr3 sitem vardı 2007 başından beri her gün neredeyse siteyi güncelledim bol bol yeni özgün icerikli mesajlar yayınladım site ile ilgili ürünleri güncelledim yeni programlar sundum. aynı siteye çocugum gibi bakdım. google için (. ,) kadar ince ayarlarına kadar tanıtımlarına kadar üzerinde durdum bu güncellemede pr4 bekliyordum backlinkim 1. sayfadakilerden 2 kat fazla ve 40 yakın sitemin hitini anlattıgım siteyi destekledim. ve google kalkıp pr0 verdi siteme.
Google nin tek bana pr0 vermesi mühim degil benim gibi gecesine gündüzüne katan arkadaşlarımız var hepimiz bir emek harcadık ve bu emegin karşılıgını almayı bize verilmesini bırak alındı. bence google bu yaptırımı ile kurumun imajını zedelemişdir. güvenini zedelemişdir. live.com yahoo da sayfa aldı başını 1. sayfaya gidiyor. herşeyi hesaba kattım. google de olmadı. site 2 günde bir icerik degişiyor 2 hafta da bir alt sayfalarını güncelliyordum. tek kelime ile şaşkınım. google verirken pinti davranıyordu pr2 den pr3 bunda da beklerdim aynı olguyu pr3 den pr2 düşürmesini pr0 yaptı bence epey bir imajı sarsılacak. google üzerine calısan benim gibi arkadaşların.
Alt Sayfalarım pr2 index pr0 oda güsel

bari alt sayfalardaki pr kalmış.
Google insanların kalbinden geçenleri okuyor herhalde..