Serqan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepinizin şirket olması nedeniyle bana kahve ısmarlayacaksınız (bkn.: haraç vs. toplamak.)
Herkese hayırlı olmasını dilerim. Allah utandırmasın, daha iyi yerlere gelmenizi nasip etsin.
Saygılar.
"Çıkar dünyası" dedikleri böyle birşey olsa gerek. Neyse şu işlemleri halledelim de, bir gün toplanıp ıslatırız.

hexca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yasa sayesinde birçok hostingci firma olcak gibi. Şahsen biz bu yasa olmasaydı en az 1 sene daha şirket olmazdık.
İnşallah hosting sektörü için olumlu olur bu yasa.
Aynen. Aslında niyet vardı da piyasanın kötü gidişatı sebebiyle zarar etme riski daha fazlaydı. Bu yeni kanun sayesinde piyasada büyük temizlik olacak, o sayede de zarar riskimiz çok düştü diye düşünüyorum, umut ediyorum.

MedyaServers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende aynen bugün başlattım işlemleri.
Yoklayacaklarmış haftaya bakalım
Hayırlı olsun hocam, aynı gün başlattık demek ki. Beni de yarın yoklayacaklarmış, heyecan yaptım.

webci01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabi bence diyorum bu kanunun uygulanması gerçekten çok zor Reseller bayi hosting alan kişi hemen 10 ytl. domain alıp 15 dk. içinde hosting firmasını kuruyor bunları yakalasalar nereye koyucaklar binlerce kişi ve genelde çoğunluk 13 - 17 yaş arası çocuk gurubu tekrar diyorum tabi bu benim düşündem herkezin düşüncesi farklıdır.
son olarak yine bence diyorum datacenterlar ve büyük hosting firmaları önüne gelene vps dedicated reseller satmicak.
Kanun çıksın, uygulanmaya başlasın, bizi enayi yerine koyup belgesiz satış yapanları tek tek şikayet etmessem namerdim!