eviL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende öyle, ayın 25i muhabbetide geçicek. Gidişat o ki, 25ine kadar gene alamayacaz
Daha önceki postumda demiştim 10-15 gün içinde tekrar alamadım gelmedi diyeceksin.. çünkü altanın acikitasyonu bu kadar sürüyor. işte insanların alacağı oldugundan bişi diyemiyor.

Son bombayı patlatayım bu ödeme yaptıgım dedigi kişilere parasını ödemişya bana aynen dediki şu şu şunun parasını ödedim 3 aylık ileriye doğruda peşin ödeme yaptım, bende dedimki sen nasıl bizim paramızla ödeme yaparsın gelecege yönelik?
Dedigi laf ne demek senin paran ben çalışıyorum kardeşim köpek gibi dedi , dumur oldum resmen adamın ruh hali iyi degil üstüne diyorki bakın ortaklarımdan alın o zaman parayı karışmam derim diye tehdit edici konuştu sanki bizler o sözde ortakları ile anlaştık. bunca zaman ortakları ile muhatap olduk. ver adamların telini arayalım o zaman diyelimki Altan böyle böyle diyor siz verecekmissiniz parayı.

25 ocak gününe ne kaldı hiç bir şey bu adam bu parayı ödemez ödesede yine durumu yeri bellidir aldıgı ünvan ile yaşayacaktır.

Bu adama müsame ettik bak hedef degiştirdi şimdi haberciligi bırakdı radyo işine girdi paramızı vermiyor yazıklar olsunki birde burada kollanıyor mert sana sesleniyorum bana 20sine kadar bekle dedin bu adamı buradan defet sahtekar olduğunada yaz seo yarışması parasını ben verecegim! yeter sahtekarın önde giden adamını koruma açıklama yapacakmış her gün bizleri oyalayan bu adamın sponsorluguda boş yaptığı işte.