Caner Beyi tanımam kişiliği hakkındada yorum yapamam dolayısıyla ancak dr'u uzun zamandır tanırım, ve yanlış yapacak birisi olmadığını açıkca ifade edebilirim... Bu konuda dr'un haklı olduğu görüşündeyim... Nitekim dr açıklamış 1000 karakter 7,5 YTL diye açıklamış ona göre işi veren taraf hesaplamalıydı ne kadar fiyata tekabül ettiğini, bir dükkana girdiğinizde peynir ne kadar dediğinizde size kilosu xx der ve siz x kilo verin dediğinizde tahminen o kadar keser tartar ve toplam xx kilo ve fiyatı xx der, sizin şuradan şu kadar kes bakayım fiyatı uygunsa alırım deme lüksünüz yoktur, ayrıca karekterlerdeki fazla boşlukları sildim 3 sayfaya düştü, numara olan 1-) 2-) gibi bölümleride sildim vede ==== gibi simgeleride sildim ve çıkan sonuç yine çok yakındı var olan sonuca göre... Aşağıda resimi ve dosyayı ( inanmayanlar için ) yayınlayacağım... Ayrıca bu bir ürün değildir, 5 ytl ye aldığı bir şeyi arkadaşımız 25 ytl ye satmıyor ( zamanla yada döneme göre değerlenen birşeyde değil örn: domain ), tamamen emektir vede emek sorgulanmaz, sorgulanamaz...

Resim : Bu resim aşağıda gördüğünüz şekile dönüştürülerek hesaplanmış karakter sayacının görüntüsüdür...

Buda dosya : RapidShare: 1-Click Webhosting

Not : Uzun zamandır dr ile görüşemiyoruz, gezinirken konuyu gördüm ve işin içinde emek olduğu için yazasım geldi... Kimse başka anlam çıkarmasın, aslında bu yaptığımı dr'nin yapması gerekirdi ama yapmamış...