İyi Okusaydınız orda 1000 karakter ve üzeri için sayfa başı 7.5 Ytl Konuşulmuş Caner Belirtseydi madem 20 ytl üzeri birşey tutarsa yama çevirme diye bunlar manzeret değil emeğin hakkı teri kurumadan verilmeli Ne ekersen Onu Biçersin!!!
Arkadaşım müşteri haklıdır diye bir terimi savunurum. Geçen sene yaptığım bir web sitesinde, görüşmeleri halkla ilişkiler için yeni aldığım elemanım yapmıstı. Bana gelip 1.250 dedi ve işi kabul ettim, isteklerinden birisi ise kaliteli bir host idi. Bilirsiniz yazılımcılar host parasını ekstra olarak müşteriden alırlar, yapılacak işi hazırladık ve 400 ytl'ye seneliği olan bir hosting aldık. Host parasını vs verdiler, sıra son ödemeye geldiğinde gidip görüştük ve bize elemanınız 1250'nin içinde hosting parası da vardı dediler.
Öyle mi dedim ve karşımdaki insanların güvenilirliğine de inanarak hiç tereddüt etmeden peki "o halde arkadas bana yanlıs anlattı kusura bakmayın" dedim ve hosting parasını cebimden vermiş oldum. Ama çok mu kaybım oldu? Hayır, en azından müşteri kaybetmektense para kaybetmeyi yeğlerim hesabıyla olayı hemen kapattım. Ve elemanıma da kızmadım, suclu birisi varsa işi yapan kişi olarak bendim, kendim ilk başta işin fiyatını konuşmalıydım. O günden sonra da zaten bu tarz problemler yaşamadım. Yani ticarette fiyat önceden konuşulur, aksi takdirde müşteri kendi bildiğini savunur. Bu her zaman böyledir,
ama yineliyorum keşke 50-100 YTL için burada bu konu üzerinde tartışılmıyor olunsaydı.
Tekrar saygılar.