Arkadaşlar lütfen kimse kalkıp reklam zart zurt gidiyorsun sessizce git gibi diğer arkadaşlara yaptıkları mesajları atmasınlar, çünkü bu başlık özellikle özür dilemek için...
Son zamanlarda ortalık bayağı bozuldu, kalitesiz ne olduğu kimin nesi olduğu belirsiz insanlar foruma gelmeye başladı, ona buna karılık yapanlar felan... Ben saygınlık yada hoşgörüde olsa bir lafa cevap vermeden duramam yapıp bu, bu yüzdendirki bende farkındayım bazı dengesizler yüzünden bende seviyemi düşürdüm... İnsan gibi eleştiri yaptıklarımız hayvan gibi cevap veriyor, paylaşım yok, yeni gelmiş bazı haysiyetsizler burayı çocuk oyuncağı sanıp bazılarını kandırıp parayı kop etmeye çalışıyorlar felan filan, bizde buna tepkisiz kalamayız tabiki ama en az bize gelen cevap kadar bizde karşılık veriyoruz... Bir çoğunuz sükutluk erdemdir felan dersiniz haklısınızda ama yapım gereği sessiz kalamıyorum ben...
Lafı özü şuki, bazı dengsiz ve haysiyetsizler yüzünden bende seviyemi oldukça düşürdüm bana yakışmayacak bir derecede, yeni gelen nesille birlikte (illaki hep yenileri gelecek, bütün yeniler için değil bu lafım, ama yenilerin büyük bölümü için) saygı duyulacak kişi yüzdesi azaldı, bu yüzdelik kesimden ve yönetici arkadaşlarımdan canı gönülden özür dilerim... Laf söylediklerimden asla özür dilemem çünkü hepsi gediğine oturmuş laflardır neyse tekrar oralara girmeyelim... Bütün saygıdeğer, şerefli, haysiyetli arkadaşlarıma ve kardeşlerime hayatlarında başarılar ve mutluluklar dilerim ve tekrar tekrar özür dilerim onların... Umarım bir gün r10 bizim sevdiğimiz r10 günlerine geri döner... Allaha Emanetsiniz...