Alıntı
Ben 1 senedir bu firma ile çalışıyorum. 2007 senesi içerisinde kendilerinden 4 adet windows host satın aldım. Sunucu uptime oranları gayet iyi. Mail ile destek sistemleri olabildiğince hızlı. Telefon desteği oldukça iyi, gün içerisinde 1 telefonla probleminizi halledebiliyorsunuz. Yani bugüne kadar windows sunucularda herhangi bir problemle karşılaşdım. Mesajın birinde yurtdışında da sunucuları var diye yazıyordu, yanlış hatırlamıyorsam İngiltere de o sunucu ve yedekte bekletiyorlar.
Bu konudaki tüm mesajları okudum. Hostbul.net'te de Osman arkadaşımızın problemine benzer problemler dile getirilmiş firma için. Linux sunucular da diğer arkadaşların belirttiği gibi aşırı kasma olur ve host firmalarının bir çoğu bunu müşteriye bildirmeden direk olarak hesabı silerler ki vakti zamanında benim 2 kez başıma geldi bu olay(1. Türkiyede bir firma, 2. yabancı bir firma).
Şayet ben bir firma sahibi olsaydım aynını yapardım çünkü firma sadece 1 müşterisine karşı değil tüm müşterilerine karşı sorumludur ki burada sizi de mağdur duruma düşürmemek için size gerekli açıklamayı yapmışlar ve sizden yanıt gelene kadar tüm müşterilerini tehlikeye atmamak için en light çözümü uygulamışlar.
1 Ay önce bu yorumu yazdığım için çok pişmanım. Neden mi?
Müsterilerimden biri birgün telefonla beni aradı spam ve virus içeren mailler geliyor ona bir bakabilir misin diye. Tamam dedim bakarım ve hemen müşterimin kontrol paneline girdim bir baktım ki ne göreyim : Spam filtreleri ve virus korumaları sunucuda kurulu değil diyor. Bir arayayım Sami Bey'i (Rodosweb sahibi) dedim. o gün ulaşamadım. Neyse ertesi gün ararım herhalde acil bir durum oldu erken çıkmak zorunda kaldı dedim kendi kendime. Ertesi gün tekrar aradım 5-6 kez cevap veren yok, dedim hastadsır herhalde ondan gelemiyordur. Bu ertesi günler yaklaşık 6 gün kadar sürdü. Sonra tesadüfen hostbul.net'te bir rodosweb müşterisinin firma yorumunu ve firma yetkilisinin cevabını okudum. Müşteri telefonla ulaşılmıyor diyor firma yetkilisi mesai saatlerinde telefonumuz açık diyor. Allah Allah dedim. Ertesi gün sabah saat 10:00 ile 12:30 arası yaklaşık 50 kez aradım açan yok. Mail attım derdimi anlattım "Antivirus ve spam korumları" olan bir paket almamıza rağmen bu korumalar yok sunucuda ve telefon ile ulaşamıyorum size. Gelen cevap "İşyerimizi taşıyoruz ondan telefon desteği veremiyoruz yaklaşık 2 haftadır ve sunucularımzda bahsettiğiniz korumalar aktif... Şaştım kaldım. Bir taraftan hostbulda yorum yazan müşterisine telefon desteğimiz haftaiçi mesai saatleri içinde var diye yazmışlar bana taşınıyoruz destek veremiyoruz diyorlar, kontrol panelinde bahsettiğim korumalar kurulu değil diye uyarı çıkıyor ama bana kurulu diyorlar. Dedim biraz bekleyeyim 1 hafta içinde düzelmezlerse o zaman yapılması gerekeni yaparım. Fakat o da ne o mail geldikten 2 gün sonra müşterim aradı ve siteye ulaşamıyoruz beklediğimiz önemli mailller var bu sorun hakkında bir bilgin var mı? dedi. Hemen maillerime baktım bir bilgilendirme maili gelmiş mi diye ama yoktu. Aradım ardından defalarca ama telefonu açan olmadı. Ardına mail trafiği başladı. Sunucuda problem varmış. Ne zaman hallolur diye sordum net bir cevap veremediler. Araya mail korumalarını sıkıştırdım yine aynı cevap... Ardından müşterimi aradım ve maili gönderen kişiye başka bir mail vermelerini rica ettim (Uluslarası çalışan bir firma yurtdışı yazışmalarını Rodosweb yüzünden 1 gün boyunca hotmail aracılığıyla yapamk zorunda kaldı ben buna yanarım...).
Ve sonuç ; Cebimden fazladan 50 $ vererek siteyi başka bir hosta taşıdım ve yaptığım site güncellemesinden de herhangi bir ücret alamadım. Sebep ne mi? Sunucuda problem olduğu gün yurtdışı ile yapılan yazışmalar sırf kullanılan mail yüzünden olumsuz sonuçlanmış. rşey de diyemedim susup kabullenmek zorunda kaldım. Benim zararım 350$, firmanın zararı nedir bilemiyorum...Bi
Bu da bana ders olsun. Bir daha böyle firmalarla çalışmam.
Bu firmayı da kimseye tavsiye etmiyorum...