supermedia adlı üyeden alıntı:
bırak şu çok biliyorum ayaklarını , ben Fatih Sultan bişey yapmadı demedim. Sadece göreceli dediğin sevme işini neye göre belirlediğini merak ettim..

Bu adam ülke için elinden geleni yapmadımı? Düşman askerini yerle bir etse bile düşman bayrağını ayaklar altına alan askerlere nasihat vermedimi? Hoşgörülü , akıllı , sabırlı olmadımı? Bazı örümcek beyinliler onu düşmandan daha çok uğraştırdı bunu çok iyi biliyorum. Örneği şu anda karşımda duruyor. İnanmak istediğine inanan , sadece ona anlatılanı bilen , sadece düşüncesinden dolayı sevmeyen insanlar oldukça bu memlekette sevgide saygıda biter. İçki içtiği için Atatürk'e gıcık olan adamlar var.. Bu adamlara ne denilirki "mahluk" denir. Ha dersinki içkiyle alakası yok benim sevmememin , o zaman nedenini açıklada bizde bilelim bu Atatürk böyle böyle yapmış tüüh ona diyelim..

Yaptığı işler için saygı duyuyorum. yapmadıkları için sevmiyorum.. yeterlidir umarım yapmadıklarını yaz dersin şimdi sen ama yazarsam yarın beni toplarsınız... ve senin gibiler yine bir kalıp bulurlar..