Senden fazla bilgim olduğuna emin olabilirsin.. Atatürk 'ü benim kadar bilmiyorsundur. Saymak herkesin yapması gereken bir iştir. Sevmek ise görecellidir. Yaptığı işe saygım var bunu hiç inkar etmedim.

Sen tek ata olarak Atatürk 'ü görürsen bu senin acizliğindir ben başka birşey demem. Ama unutmaki Fatih Sultan Mehmet senin anlayabileceğinden daha ileri seviyede bir kişilikti. ki bu sadece Fatih Sultan Mehmet içim değil 1.sinden Sonuncusuna kadar bütün Osmanlu Hükümdarları için geçerlidir.

Sen Atatürk'ün Yunan çıkartmasında 2. planda kalıp ilk gönderilen ordudan 1 eser kalmadıktan sonra Çıkartma alanına çıktığını biliyormusun?? Tarih hiçte tekavulden ibaret değildir bunu unutma araştır konuş.

Bu yaşıma kadar girmediğim ortam kalmadı Komunistinden ülkücüsüne kadar hepsinin ortamına girdim. ( bende girdim diyebilirsin ) Ancak şahıslarla değil bizzat büyükleri ile oturup açık muzakerelerde bulundum. Ve hepsi ile iyi münakaşalarım oldu. Ben burada yazdılarımıda tek taraflı yazmadım yani..

Tarihi sadece Lise kitaplarında ararsanız sonuç olarak boyle yazılar çıkar ortaya diyecek bişeyyok. Ama tarihi bilen kişi yaşayandır. ki Günümüzde o zamanı yaşayan kişi parmakla sayılacak kadar az ki ben bunlardan 2 si ile de konuştum.

Uzatacak değilim. Sevgi ve saygıyı birbirine karıştırmaman dileği ile..