Meraba Arkadaşlar,
Özellikle Cep telefonları hakkında konusacam burda isim veya affiliate ortaklarının sitelerini göstererek örnek vermeyecem.. kim neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor..
Ben bundan 2 ay oncesine kadar web sitelerime Cep telefonu ile ilgili bannerler yerlestirmis en sonunda kaldırmıstım ve o zaman mesaj atmıştım.. şuanda GSM de calisiyorum.. Şunu öncelikle ekleyeyim kazandıgım paraların kat kat fazlası cıktı bende. bunu da mahsum insanların bedduasından görüyorum.. GSM ye gelen sayısız insan benim kontorum gidiyor Allah belalarini Versn V.s gibi çok ağır kelimeler söyleniliyor. Burda çok duyarli web masterler vardir. bu Kişilerin beddualarını almak istemezler herhalde. Ben size şunu soylerim Turkiyede para kazandıran Bir Şirket yok maynet'e çok az veriyor benim görüşüm ADSANSE hem milletin beduasını almıyorsunuz hemde TIK oranında para kazanıyorsunuz. Siz siz olun Sucu gunahı olmayan insanların Gunahina Girmeyin bu sadece benim dusuncem isteyen dilediğini yapar. Sadece burda kendi cevremde gorduklerim ve duyduklarımdan dolayı burda paylaşmak istedim..
Cep Telefonu Üzerinde Affiliate Ortaklık sistemi üzerinde Çalışan Firmalara ben KArşıyım..
Millet olarak Biz Bir kampanya oluryorsa o kampanyada yazan Sözlesme veya ufacık yazıları okumaktan Aciz insanlarız..
Webmaster Arkadaşlarımızın bu konu ile ilgili karşılaştıgı olumlu olumsuz yazılarını bu Baslikta yazmalarını bekliyorum.