Top10SEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu rakam cok dusuk. Eger isin icine google’in diger sitelerini de ekleyip global bir rakam istiyorsaniz, Agustos 2007 itibariyla Google sitelerinden aylik toplam yaklasik 37 milyarlik arama yapilmis. (37.094.000.000) Bu da yaklasik gunluk 1 milyar 200 milyonluk aramaya karsilik geliyor. Bu rakamlar sadece ev ve isten internet baglantilarini kapsiyor. Bi de buna internet café, okul, PDA ve cep telefonu baglantilarini ekleyin, o zaman bu rakam bence gunluk bir bucuk milyar civarinda falan olmali. (bu rakamlari comscore’dan aldim)
dostum benim söylemek istediğim google'ın kendisi. ben bu bilgiyi okuduğum bir makaleden öğrenmiştim vakti zamanında. sağlam bir bilgiydi. ayrıca ufak bir araştırma yaptım ve google'ın rekor kırdığı günlerde bile ancak 529 milyon TEKİL kullanıcıya ulaştığına dair haber buldum. Dikkat edilirse rekor kırdığı andan bahsediyor ve Google'ın yanı sıra Youtube ve Google'ın diğer siteleri de bu rakama dahil. O siteleri çıkartıp salt Google olarak düşünürseniz söylediğim sayıdan çok da uzak olmayacağını göreceksiniz.
Alıntı
Güncelleme: 13:48 TSİ 09 Mayıs 2007 Çarşamba
NEW YORK - Araştırma grubu Comscore’un yayımladığı araştırma sonuçlarına göre, Google ve Google’a bağlı siteleri, geçen ay 528 milyon ayrı kullanıcı ziyaret etti.
Google’a bağlı siteler arasında “YouTube” gibi video siteleriyle “Google Mail” de bulunuyor. Comscore’a göre, Microsoft ve Microsoft’a bağlı siteleri ziyaret eden kullanıcı sayısı ise 526,9 milyon oldu.
AA
siz bana tıklamalardan bahsediyorsunuz. Tekil kulanıcı ne demektir? 37 milyarlık aramayı da büyütüyorsunuz. sadece ben bile günde yaklaşık 100 arama yapıyorumdur. Esas ilgilenilecek sonuç bu değil, bahsettiğim de bu değil. Daha fazlasını yapanlar da var.
Jason adlı üyeden alıntı:
komik olmayalım google'a giren çıkanın haddi hesabımı olur
senden komiğini görmedim.