Merhaba arkadaşlar,
Rapidshare premium hesabına sahibim, ve zaman zaman 100-200 bölüm'den oluşan arşivler indirmek zorunda kalıyorum. Yakındada gene böyle 949 bölümlük bir arşiv indireceğim. Yani yaklaşık 42 gb. Sormak istediğim ise şu,
İnidrmelerimi ayrı bir bilgisayar üzerinden yapıyorum ve bu makina sürekli açık. Mozilla Firefox tarayıcısıyla bu rapidshare bağlantılarını açmam zor olacaktır. Ve mozilla Firefox tarayıcısıyla belli bir süre sonra rapidshare indirmesi yapamaz oluyorum. Çünkü çok fazla indirme olduğu içn bağlantılara tıklasam bile çok geç açılıyor. Muhtemele diğer indirmeler bittikten sonra ya da 9-10 saat gibi uzun bir süre sonra. Yani aynı anda 30 indirmeden fazla indirme yapmaya çalıştığımda yanıt vermiyor diyebilirim. Bu gayet doğal olsa gerek bu internet hızıyla. Fakat sorun o değil, acaba şöyle bir şey mümkün mü ? İndirilmesini istediğim rapidshare bağlantılarını gireceğim. Ve örneğin aynı anda 15 tane indirme yapılacak, bu 15 tane indirmeden bir tanesi bitince sıradaki bağlantıyı alacak ve bunu indirecek. Buna benzer programlar var, örneğin Flashget fakat tavsiye etmem zaten tam olarakta istediğimi yapmıyor. Hem aynı zamanda en fazla 10 indirme yapıyor, hem sıradaki bağlantıları otomatik almıyor. Ayrıca en önemli kısım ise bölümler bozuk çıkıyor.
Böyle bir konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...
TayFun KesKin