ben hosting aldım buradan siz resmen bilginiz olmadan devamlı sahte yokşu yokbu hakaret ediyorsunuz adamlara biraz araştırın öyle yazın.

arkadaşlar biri birşey yazıyor hepiniz sallama atlıyorsunuz tamam bir yanlışlık yapmış olabilirler bende buradan hosting aldım serhat bey iyi davranıyor mutlaka bir sorun vardır ve teknolojihost.org ile teknolojihosting.com.tr nin hiç bir alakası yoktur whois kayıtlarına bakın isim benzerliği olabilir bunların birbirleri ile alakası yok ekonomikhost.com ekonomikhosting.com gibi.

ve işte taşındılar yeni adreslerini aldım telefon numaralarıda değişmiş 1 hafta içinde sabit numaraları aktif olacakmış.

Yavuz Sultan Selim Mah. Menekşe (Ekin) Sok. No:12
41780 Körfez / Kocaeli

Şunuda hatırlatmak isterimki adamlara hakaretli yazışmalar yapıyorsunuz devamlı haklarında bilgi sahibi olmadığınız halde birde ben tbd üyesiyim hukuk bölümünden zaten sipariş veriyorsunuz adamlara kendi rızanız ile parayı yatırıyorsunuz madem *********** almayın kardeşim adamlardan birşey suçlu alan kişidir. Ben aldım sorun yaşamadım değil bende yaşadım ama şuan bir problem yok.