Merhaba arkadaşlar,
Kendi kodladığım Plak.Gen.Tr - Bedava Müzik Dinle - Free Music Listen - Müzik Dinle scriptini sadece 1 kullanıcıya satma kararı aldım.

Dikkat! : Script sadece plak.gen.tr ve sattığım kişide kurulu olacak şekilde satılacaktır.
Yanlış anlaşılma olmasın!

Scriptin şuanda 16K+ Tekili vardır.
Full Seoludur.
Aylık 1000 YTL den fazla gelir sağlıyor.

Ayrıca scripti satın alan arkadaşa, ilk 3 ay kendi sunucumda ki şarkıların kullanımını veritabanı şeklinde vericem. Yani satın alan arkadaş sitesini ilk 3 ay oturtana kadar, rahatlıkla basit bir sistemde host edebilir.

Script'e kesinlikle şarkı eklemek durumunda kalmazsınız, Üyeler kendileri ekliyorlar. size sadece eklenen şarkıların isimlerini düzeltip onaylamak kalır. AdminPaneli'ni kendi anlayabileceğim şekilde basitçe kodladım. Satın alan kişi içinde oldukça rahat olur.
Script ile ilgili ilgilenmeniz gereken sadece 2 alan var!
1. Siteye üyelerin ekledikleri şarkıları düzenleyip onaylamak
2. Siteye resimlerini ekleyen üyelerin resimlerini onaylamak.

Scripti satın alan arkadaş, istediği gibi geliştirebilir. Hatta scriptte şarkı hediye etme, şarkıyı msnde ki arkadaşlarına gönderme gibi değişik şeyler bulunuyor. Ancak spam sorunum olduğu için şimdilik kaldırdım. Satın alan arkadaş istediği gibi bunları kullanır.

Peki Scriptin getiriside iyi olmasına rağmen neden satıyorum?
Mayıs Ayında Askere Gidiyorum Bu yüzden banka hesabımda bir miktar param olsun istiyorum.

Tekliflerinizi özel mesaj ile yapıp buraya teklif yaptığınızı yazarsanız sevinirim.
Sormak istediklerinizi açıkça sorabilirsiniz.

Saygılarımla,
Doğukan Ergüner