SolarisPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
agzından cıkanı kulagın duysun senin saygısız adam.

sen kimsinde kime hırsız dersin?
Ben sizin sisteminizi kullanan ve emeği çalınarak hakkı yenilen bir webmasterim.

sadece gecen ay 182bin dolar totalde odeme cıkılmıs is ortaklarına.
Emeğimiz çalınmasaydı belki o rakam 182 değil 382bin dolar olacaktı. Kaldıki bundan banane. Bana etiket yapma.

kaldıki bunların cogunu spam, pop up gibi tasnif edilmeyen yontemlerle elde etmiş olmalarına ragmen
Buda yalanın kuyruklusu. Çıkarır ******* gözüne o spam 250 kontor kazandın maillerini şimdi

hırsız dedigin adamlar, sırf prestij icin odemelerini tıkır tıkır yaptılar!
Yok oldu olacak ödemeseydiniz bari Bu işin prestiji bilmem nesimi var. Mecburen ödeyeceksin. O hakkınız olmayan illegal yöntemlerle birgece.com'a açılan popupların parasınıda ödeyeceksin.

işi hakaret asamasına getirip can sıkma insanları da burda galeyena getirme.
Kimseyi o bahsettiğin şeye getirmiyorum. Korkularınız varsa söyleyin bilelim

yasal yada illegal demeden paraları alıp cukkaya atarken herkez fırtına ama bir teknik personel iş ortaklarına aynı id leri revize edip, test yapınca hakaretler olmaz.
Kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez. Kendi pisliğinizi temizlemeden sağa sola çamur atmayınız.

Herkez haddini bilecek. Burda efendice oturup hasta hasta sizlere destek olmak icin elimden geleni yapıyorum. Nankörlüğün alemi yok.
Duygu sömürüsünün alemi yok

Adam gibi, yasal yollarla yap satışta bak bakalım para kazanoyormusun kazanmıyormusun.
ŞUNA EMİN OL. KAZANDIĞIM PARA SENİN KAZANDIĞIN PARADAN DAHA ÇOK LEGAL.