MuratCem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaw benim kullanmam gereken bir ilaç. aşırı derecede kendime zarar veriyorum. en ufak şeye sinirleniyorum. içime kapanıkta biriyim. dertler sıkıntılar üst üste gelince bende oynattım günde 3 kez içmem lazım o ilacı. faydası var. gerçekten sakinleşiyorum rahatlıyorum. ama uyku sorunu yaptı fena halde. vala bendeki paxil hap. 20 miligram. ilk 3 gün 10ar içicem. sonraki günler 20şer miligram olarak devam edicem 6 ay boyunca.
Konu hortlamış ama yinede yazayım.
Bende depremden bir süre sonra librax adlı ilacı kullandım, paxil gibi bu tür ilaçlar bi takım salgılar üretir büyük çoğunluğuda rahatlamayla birlikte uyku yapabilir. Doktor bana bir kutu verdi ve depresif durumlarda bir tane yutmamı söylemişti, sana günde 3 defa vermesi ilginç. Çünkü bu tür ilaçlar bildiğim kadarıyla tedaviye yönelik değil daha çok geçici durumdan kurtulmak için. çünkü depresyon panik atak vs. rahatsızlığı olanların ilaçla değilde kendi çabalarıyla bu durumları yenmesi hedeflenir.
İlaçları aldığın doktor ile tekrar görüşmeni öneririm, ilacı değiştirsin yada dozajı yeniden düzenlesin.