Akıcı bir hikaye tv'lerde bu kadar ilgi çekici pempe dizi bulamazsınız.
Haberodasi.com hala kapali..

Birde backlink vermişler adam bulundugu yere yalakalıkla yönetici olmuş hakaret etmiş bana ben ona etmeyeğim seviyesine düşümem.
Kapanmış konuyu açıp aklın sıra hesapmı soruyorsun etiksiz adam.
Webmaster Haberleri buda sanırım aynı adama ait birde utanmadan odin r10.nete saldırmış yazmış ağzından salyalar akanların yapacağı işi bana yakıştırma ben burada ne kadar haksızlık ile karşılaşsamda böyle bişi yapmam, daha önceki konumda belirttim herkezin ekmek yedigi yere saldırmak bir pazar yerine atılan bomba ile eş degerdir diye.

Birde ne laftan anlamaz insanlar var bir tane adamın bende bu güne kadar parası kalmışmı?
Bir kuruş haram yememeye dikkat eden bir tane ****** sitesi olmayan kendi doğrularına göre bir gram hak geçmesin diye başlık açan yaptıgı işleri hakkı ile teslim eden bir adamı sen haberodasi.com ile bir tutamazsın. Ben cebimden (juzy.net reklamları) bana güvenenlerin benim referans listemdekilerin parası ödedim kaç tane var böyle delikanlı? ben bana parası ödenmeyen tasarımların kodlamasının paralarını ödedim siteler açılmamasına rağmen adam olacaksınız kendinizle beni karıştırmayacaksınız 3 kuruş için sagda solda yalakalık yapıp gelip burada 1 kuruşa tamah etmeyen adam hakkında yazamazsınız siz bin olsanız bin kere pisliginiz çıkar benim bir tane çıkar.