HIRCIN, sen git konuları iyi oky oyle gel dalaşma lafı yaz bana oldumu?
Gelelim lafına ben zamanında madur oldum dedim. bana calıntı tasarım sattılar dedim asıl site sahibi burda sana ne olyor? ron cevap verir biliyor konuyu sana gerek yok kendi konuna dön insana sorarlar birine laf atarken kendin neler yapıyorsun ve neden kimlik saklıyorsun diye.
Gelelim ''ukala'' lafına ukalaca degil.
Ben burda ne diyorum ama millet gelip post kasıyor burda amaç iş yaptırmak ve para kazanmak ise iş yapan ve iş veren burda yazmalıdır. Afedersiniz de labali şekil de yazamam zamanın da madur oldum kaç kez tasarım para verdim yarıda kaldı bunları yaşıyan benim lafıma yazanlar degil.
Ben konu da belirttim ilgilenen olursa yazsın dedim degil mi? ilgisini çekmiyen bir insan bana göre degil der ve es geçer yazmaz size burda görev ne olarak düştü? sanırım dalaşmak okey isterseniz pm atın.
Seretan, çok güzel özetlemişin sen ben bazen yazmakda hatalıyımdır. Daha önce çalıştık seninle bildigin için yorumladın teşekür ederim.
Şimdi tekrar etmek istiyorum lütfen ama lütfen laf sokmak, dalaşmak, işi olmayıpda başkalarını savunur tarzı yazmayı bırakın.
Yalnız ca bu dedigim özelikler de basit bir sohbet Script'i yaptırmak istiyorum ve içinde özelikleri olmuyacak oyun, resim, msn eletileri ekliyebilegim tarzda bir Script istedim ilgilenecekler var ise yazsın. Kavga yapmak istiyenlere pm yolunu tavsiye ediyorum.