arkadaşlar gerçekten çok abartı fiyatlar dönüyor bizde şuan kurulum aşamasındayız muhasebecilerle görüştüm çoğu tanıdık kişilerdi ve ssk yeterli diyor hepsi bağkura gerek yok yani ve 2000 ytl gibi bir fiyat yok ortada başlangıç musahebeci 150 alıyor ve noter kaydı ve diğer vergilerle stopajla filan 500 ü buluyor ayrıca oda kaydı var tabiki işlemler bitsin detaylıca bende açıklama yapacağım inanın son bir haftam bu konularla geçiyor.
2.000 YTL Şirket açılışı için geçen fiyatlar. Şahıs firması için ilk açılışta sigorta/bagkur - oda ruhsat derken 750 - 1.000 YTL bir meblağ çıkar. Bağkura gerek yok ancak senin sigortan ödenmiyorsa ya gidip bağkura giriceksin yada SSK ya. Mutlaka birisi olacak. Başka bi yerde çalışıyorsan sigortan ödeniyorsa gerek yok. SSK yada kayıt olsan sonuçta ödeme yapacaksın. Yani SSK yeterli diye Bağkura para ödüyon SSK ya ödemicen diye kaide yok. Vergi levhanı şahıs olarak çıkartıyorsan Ticaret Sicile gidiceksin tam alacakları ücreti bilmiyorum bir adresdeğişiklği için dahi 90 YTL istiyorlar Serqan 234YTL dmeiş doğrudur şu anki ücreti bilmiyorum. Ticaret Sicile gidince orada seni bir Odaya kayıt ettirecekler gidiceksin Odaya ordada 130 140 YTL yada daha fazla gidip Odaya bayılacaksın. Odadan aldığın belge ile Ticaret sicildeki işlemleirn tamamlanacak. Büro tutarsan büro işyeri açma ruhsatı için Belediyeye para bayılacaksın biraz metre kare aşına

Zaten 3 yere ödeyeceğin ücret nerede ise 500YTL olacak. Sigorta + Noter + Fatura filan düşün artık + Muhasebecin ne ister bilemem defter parası şu parası bu parası filan